Capio prisas för digitala vårdtjänster

0
18

Capio har idag utsetts till årets förnyare inom svensk sjukvård av tidningen Dagens Medicin. Priset belönar insatser och initiativ som leder till ökad kvalitet i svensk hälso- och sjukvård. Capio får utmärkelsen för lanseringen av nya digitala patienttjänster: den digitala mottagningen Capio Go och Bättre Besök som förbereder ett besök på vårdcentralen.  Tjänsterna kombinerar den digitala- och fysiska vården.

Juryns motivering lyder: ”Med en genomgripande helhetslösning har årets förnyare digitaliserat vårdkedjan och samtidigt skapat väl förberedda fysiska möten med patientens behov i kärnan av verksamheten. Med digitala anamnesformulär såväl som ett seriöst och ödmjukt angreppssätt har Capio Go banat väg för en resurseffektiv vård där vårdpersonalens utbildning och patienternas feedback återförs för att utveckla processen”.

Läs mer;

http://news.cision.com/se/capio-ab/r/capio-prisas-for-digitala-vardtjanster,c2545743

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here